jak przyrządzić świeżą makrele

Igor Nazaruk, Menu Ewa Wiśniewska

Posmaruj pajdę: antidotum na śniadaniową rutynę

Posmaruj pajdę: antidotum na śniadaniową rutynę

Ile razy w lodówce zalega wam otwarta puszka tuńczyka? Wystarczy dodać do niego kilka suszonych pomidorów, mleko kokosowe (ew. zamienić je na oliwę czy majonez), do tego sok z cytryny, przyprawy - i gotowe

Jedz ryby! Ale dlaczego?

"Postaw na ryby", "Dieta Polaków jest uboga w owoce morza i ryby", "Chcesz schudnąć? Jedz tuńczyka, łososia i dorsza" - słyszymy w radiu, telewizji, czytamy w kolorowych magazynach i w sieci. Wszyscy wiemy, że chodzi przede wszystkim o omega 3 i omega 6, ale co jeszcze takiego magicznego jest w rybach? Pytamy dietetyka.

Jak schudnąć 5 kilogramów? [2-TYGODNIOWY PLAN]

Zbliża się lato, więc chcesz zadbać o formę i poprawić samopoczucie? Specjalnie dla ciebie przygotowaliśmy 2-tygodniowy plan, który pomoże ci się pozbyć zbędnych kilogramów. Zaproponowane porady i jadłospis możesz stosować dłużej, w zależności od efektów, jakie chcesz osiągnąć. Co się zmieni przez te 2 tygodnie? Poczujesz się lżej, zyskasz energię i doskonały nastrój!

Jak jeść ryby? Dietetyk podpowiada!

Jak jeść ryby? Dietetyk podpowiada!

pozostałą część ułożyć razem z pietruszką na rybie. Na warzywach ułożyć plasterki boczku i posypać płatkami migdałowymi. Zawinąć luźno folię, rybę piec w piekarniku w żaroodpornej formie, przez 40 minut. Sałatka z wędzoną makrelą Składniki: 1 wędzona makrela 6 jajek ugotowanych na twardo ok. 4 ogórków

Najczęściej czytane