halibut gotowany przepis

Redakcja

Karp w galarecie - potrawa nie tylko na święta

Karp w galarecie - potrawa nie tylko na święta

Karp w galarecie kojarzy nam się z typowo wigilijną potrawą. Tymczasem jest to danie, które znacznie częściej powinno gościć na naszych talerzach. Dlaczego warto włączyć karpia w galarecie do menu i czy trudno jest go przyrządzić?

Młodzi, koszerni: jest tyle kuchni żydowskich, ile państw

Nie musisz być Żydem, żeby obchodzić szabat. Wybierz jeden dzień tygodnia i spędź go z bliskimi. Bez komputera, telewizora, zakupów, a nawet gotowania - rozmowa z Leah Koenig, nowojorską dziennikarką kulinarną i autorką książek kucharskich

Hochland smakuje wszędzie!

W sezonie wakacyjnym korzystamy z uroków lata i chętnie wypoczywamy na świeżym powietrzu. Podczas pikników i wycieczek warto zadbać o urozmaicone, apetyczne przekąski, które dopełnią beztroskie chwile relaksu. Każdy posiłek na łonie natury zamieni się w prawdziwą ucztę smaków, jeśli towarzyszyć mu będą sery topione w krążkach Hochland – bo Hochland smakuje wszędzie!

Walentynkowa kolacja z afrodyzjakami [5 PRZEPISÓW]

Walentynkowa kolacja z afrodyzjakami [5 PRZEPISÓW]

. Mieszamy z resztą natki i bazylii. Zupa Bouillabaisse - to jedna z najbardziej znanych potraw kuchni prowansalskiej. Wywodzi się z Marsylii, choć legenda głosi, że przepis na nią pochodzi od samej Wenus, która przyrządziła ją aby uwieść boga ognia Wulkana. Ze względu na zawartość owoców morza

Najczęściej czytane